Onze citroenen wedstrijd

Super User
Hits: 999

Onze citroenenwedstrijd is afgelopen en nu is het tijd voor de bekendmaking van de winnaars. In onze box werden heel veel wedstrijdformulieren gedropt en we mogen dan ook spreken van een groot succes.

Vandaag namen wij de tijd om alle wedstrijdformulieren te sorteren en bekijken. Er waren heel wat formulieren met goede antwoorden op. Het juiste antwoord was dan vanzelfsprekend ook: Citroën (vandaar natuurlijk de citroenen in de vaas). Heel wat mensen wisten dit antwoord goed te noteren.

 

 

De schiftingsvraag was heel wat moeilijker. De antwoorden liepen hier ver uiteen. Vandaag hebben we de citroenen uit de vaas gewogen. De citroenen wogen uiteindelijk 872 gram. Er was één persoon die dit antwoord juist wist te geven, maar van deze persoon hebben wij jammer genoeg geen gegevens. Hierdoor kwamen wij uiteindelijk uit op drie grote winnaars die 875 gram als antwoord genoteerd hebben. Deze drie winnaars winnen alle drie een coyote radarverklikker.

                Serge Lukacs

                Simonne Vertriest

                Gerlin Lucacs

 

Daarnaast waren er nog vier winnaars die een kleinere prijs in ontvangst mogen nemen. Zij krijgen een Dacia-uurwerk aangeboden.

                Danny Ydens (876 gram)

                Fernand Decoo ( 880 gram)

                Kenzo Lynneel (880 gram)

                Peter Bussche (880 gram)

 

 

Deze winnaars worden allemaal persoonlijk verwacht in de garage om hun prijs in ontvangst te nemen. Wij willen iedereen alvast bedanken voor hun deelname en willen in het bijzonder onze winnaars feliciteren met hun prijs. Een dikke proficiat!

Laat hier uw commentaar na

Post commentaar als gast

0
Voorwaarden.

Commentaren

  • No comments found