Autosalon bij uw Dacia Center te Bredene

Super User
Hits: 1485

Tijdens de maand januari is er opnieuw het autosalon te Brussel. Ook in Bredene is er dan de hele maand opendeur die in het teken van het autosalon staat (ook op zondag). Iedere dag kunt u terecht in onze aangename showroom om onze nieuwste modellen en wagens te bekijken. Het hele team staat altijd klaar om u alle uitleg over uw droomwagen te geven. U kunt natuurlijk ook een proefrit met één van onze wagens maken. Tijdens de maand januari tellen een aantal speciale voorwaarden. Zo krijgt u nu op alle Dacia-modellen een recyclagepremie van 500 euro.

 

Financieringen zijn uiterst voordelig. Daarnaast kunt u ook uw wagen financieren aan de interessante voorwaarden van 0% (mits voorschot van 30% en op 36 maanden). U kunt ook altijd vrijblijvend een offerte op maat aanvragen. Hier wordt dan ook bekeken welke prijs u eventueel nog zou krijgen voor uw eigen wagen. 
Tijdens ieder weekend van de maand januari kunt u bij ons ook altijd genieten van een hapje en een drankje en een gezellige babbel. Kom dus zeker eens langs tijdens de maand januari om te genieten van al het moois dat Dacia te bieden heeft!

Wie weet, vindt u wel de wagen van uw dromen…

 

Mogen wij u ook verwelkomen op onze opendeurdagen???

Laat hier uw commentaar na

Post commentaar als gast

0
Voorwaarden.

Commentaren

  • No comments found