Over Dacia Center Bredene - Renault Minute Bredene

Manager Peter Boucquez verwelkomt al onze klanten in de gezellige showroom. Het Dacia Center werkt kleinschalig en kiest voor een persoonlijke aanpak.

In onze showroom wordt u steeds verwelkomd door Peter Boucquez. Hij is de zelfstandig manager van het Dacia Center Bredene. Peter staat niet alleen in voor de verwelkoming in de garage, maar staat u ook bij in de keuze van uw nieuwe wagen. U krijgt steeds de mogelijkheid om alle wagens te bekijken en krijgt alle informatie over de verschillende modellen. Peter kan voor u ook steeds een vrijblijvende offerte op maat maken. Hij helpt u ook bij de overname van uw oude wagen.
Daarnaast organiseert Peter ook het werk en de dagelijkse werking van de garage. Hij zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt en dat mensen zich thuis kunnen voelen in het Dacia Center te Bredene. Voor hem is een persoonlijke en klantvriendelijke aanpak van groot belang. Het is belangrijk u goed te voelen in de garage.

 

   Persoonlijke aanpak       Kleinschalig      Vaste Prijzen     24/7 Bereikbaar      Reparaties alle merken      Occasiewagens met garantie

 

Historie

Dacia Center begon kleinschalig met de verkoop van occasiewagens en de uitbouw van een gezellige garage.
In 2006 zijn we in Bredene gestart met de verbouwing van een oude visfabriek naar een gezellige en gemoedelijke garage.
Kleinschalig begonnen met de verkoop van occasiewagens en  uiteindelijk groeiden we uit tot een gezellige showroom met heel wat occasiewagens.

Iedereen kende de garage toen vooral onder de naam O-K-K Bredene. Gelijktijdig zijn we ook gestart met Renault Minute. Dit is een garage voor alle werkzaamheden en onderhoud aan uw wagen. In ons atelier werken de mecaniciens aan alle merken van wagens. Na vier jaar vonden wij het tijd voor enkele verbouwingen en grote veranderingen. Naast de occasiewagens zijn we begonnen met de verkoop van het nieuwe merk Dacia. Onze showroom werd uitgebreid en ingericht met alle Dacia-modellen. Ondertussen verkopen wij al enkele jaren heel wat wagens en hebben we de Dacia-familie al een heel stuk kunnen uitbreiden.

Ons Team

Picture of Boucquez Peter
Zaakvoerder

Boucquez Peter

Picture of Adam Kuleczko
Mechanieker - Receptionist

Adam Kuleczko

Picture of Karol Dzialak
Stagair mec

Karol Dzialak

Wij Zoeken

Zaakvoerder

Brugsesteenweg 51b 8450 Bredene
059 33 33 11
info@daciacenter.be

Garages

Ben je opzoek naar een nieuwe Dacia of een mooie tweedehandswagen met garantie dan ben je bij Dacia Center Bredene aan het juiste adres. We zijn steeds te bereiken via de telefoon en Email. Op deze pagina kan je ook al onze occasiewagens zien maar er is nog een meer uitgebreider website op deze link. Online-Carshopping.eu is onze nieuwe website voor particulieren en opkopers.