Vraag 2: Hoeveel jaar garantie krijg ik bij de aankoop van een nieuwe Daciawagen?

Bij Dacia bedraagt de garantie 3 jaar of 100.000km (wat eerst bereikt wordt). Deze garantie is geldig op alle werkuren en onderdelen (met uitzondering van slijtageonderdelen eigen aan de bestuurder).

Alle ontwerpbeslissingen voor de Dacia modellen worden ingegeven door het streven naar de betrouwbaarheid waarvoor het merk bekend staat. De Dacia modellen onderscheiden zich bovendien door hun beperkte onderhouds- en herstellingskosten.

Vraag 3: Hoe zit het met mijn bijstand bij pech?

Elk Daciamodel wordt gebouwd volgens de strengste internationale normen. In het onwaarschijnlijke geval dat u toch met pech af te rekenen krijgt tijdens de garantieperiode, volstaat één enkel telefoontje om u de bijstand te geven die u nodig hebt. Bel 0800/97.96.5 (vanuit België) of 00 32 2 233 23 73 (vanuit buitenland) en een pechverhelpingsteam komt u onmiddellijk uit de nood helpen. Vertrek met een gerust hart want dit nummer is 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 bereikbaar.

Vraag 4: Hoe zit het met het onderhoud van mijn wagen?

Dacia biedt u services op maat van de gebruiksomstandigheden van uw wagen. U kiest in alle transparantie de service die u nodig hebt.

Veiligheid en een gerust gemoed zijn de sleutelwoorden van de Daciaservice:

- Een erkende knowhow  
- Gegarandeerde prestaties
- De zekerheid van kwaliteitswerk

Onze kwaliteitsnormen zijn ook geïntegreerd in onze servicedienst. Voor elke onderhoudsbeurt of herstelling die door het Dacia net wordt uitgevoerd geniet u 1 jaar garantie op de wisselstukken en werkuren*


* volgens de garantievoorwaarden van het Dacia boekje