Showroom

In onze showroom vind je de meeste Daciawagens terug. Onze showroom is gezellig ingericht en u krijgt steeds de kans om rustig rond te kijken. Er is heel wat extra informatie voorzien. Er is ook een speelhoek voor de kinderen. We verwelkomen onze klanten graag in onze showroom. U bent steeds welkom om een kijkje te nemen. Tijdens de opendeurdagen zetten wij onze deuren wijd open en maken we extra tijd voor een babbel en een drankje.

Bureau

Het gezellige verkoopsbureau is centraal gelegen met zicht op de showroom. Zo worden de mensen het snelst voorzien van alle informatie wanneer ze een kijkje komen nemen in de showroom. Het bureau is voorzien van alle programma's en de nodige documentatie.

 

 

Receptie

In de mooie en ruime receptie kunt u op uw gemak wachten op uw wagen. De receptie is volledig afgesloten van alle lawaai in de garage. Er is koffie voorzien. U kunt in een gezellige en warme ruimte wachten op uw wagen. Er is ook gratis internetverbinding op aanvraag. 

 

Garage

Ons atelier is doorheen de jaren uitgegroeid tot een volledig vernieuwde garage voorzien van alle nieuwste materialen en machines. Er is een twee 2-palenbrug voor voertuigen tot 2,5 ton. Daarnaast is er ook een 4-palenbrug voor voertuigen tot 4 ton (onder andere mobilhomes,...)

 

 

Wasplaats

De wasplaats is voorzien van alle nodige machines en materialen om wagens te wassen, schoon te maken en te ontvetten. Ook het interieur kan hier grondig gereinigd worden. Volgend jaar komt er ook nieuwe machine om een volledige dieptereiniging te doen van occasiewagens. 

 

Plein achteraan

Het plein achter de garage is nog maar recent aangelegd. Hier is plaats voorzien voor 120 wagens. Tijdens de zomer worden hier ook verschillende evenementen georganiseerd.