Ladiesnight @ Dacia Center

Ladiesnight @ Dacia Center

Vrijdagavond 25 november 2016 was het eindelijk zover en kleurde het Dacia Center Bredene volledig roze voor de vierde editie van ladies@daciacenter. Tijdens deze avond konden alle dames opnieuw genieten van een gezellige sfeer, leuke stands, lekkere drankjes en hapjes,... Een aantal dames werden ook opnieuw de winnaar van een mini-verwensessie.

Halloween bij Dacia center Bredene

Griezelen in Bredene doet tijdens de halloweenperiode veel aan het uitzicht van de gemeente Bredene. Gemeenteraadslid Alain Lynneel richt dan ook iedere jaar een wedstrijd in voor de mooiste versiering in Bredene.

Sinterklaas @ Dacia Center

Sinterklaas @ Dacia Center

 

Op zaterdag 26 november stonden om één uur al heel wat kindjes te trappelen van ongeduld. Om twee uur werd de Sint verwacht in het Dacia Center Bredene. Er hing een leuke sfeer en zowel de ouders als de kinderen wachten vol spanning op de komst van Sinterklaas. Terwijl er gewacht werd, konden de kinderen zicht uitleven op een prachtig springkasteel gesponsord door springkastelen Brechten.

Sterkste man van België 2014

Op zaterdag 12 juli ging opnieuw de sterkste man van Bredene door in het Dacia Center te Bredene met organisatoren Alain Lynneel, Peter Boucquez en Ignace Maenhout.

Al van 's ochtends vroeg kwamen heel wat mensen een kijkje nemen. Er was onmiddellijk een hevige strijd tussen Giovanni Schelfaut en Frank Mombert. 

Ladiesnight 2014

Vrijdag 21 november 2014 was het weer zover! Alle vrouwen waren van harte welkom in het Dacia Center te Bredene voor een gezellige avond.

Onze tweede Ladiesnight was opnieuw een groot succes. Na een week van militaire oefeningen aan de kust hebben we de lijn doorgetrokken met een fotoshoot.

Sterkste man van Bredene 2013

In de ochtend trotseerden de sterke mannen van Bredene de regen om heel wat proeven uit te voeren. We wisten niet dat er zoveel verborgen krachten in Bredene te vinden waren. Giovanni Schelfaut mocht de titel van de sterkste man van Bredene op zijn naam schrijven.