Openingstijden

Maandag - Zaterdag: 9:00 - 12:00 en 13:30 - 18:00
Monday
9:00-1800
Tuesday
9:00-18:00
Wednesday
9:00-18:00
Thursday
9:00-18:00
Friday
9:00-18:00
Saturday
9:00-16:00
Sunday
8:00-16:00
Zaterdag enkel showroom

Locatie

Brugsesteenweg 51b Bredene

Brugsesteenweg 51b
8450 Bredene

  info@garagepeter.be

Tel contact voor afspraak

 059 33 33 11 Peter

Alle merken

Aan correcte prijzen

Garage gesloten van zaterdag 6 april tot en met maandag 8 april 

Betaling

Bij ons kan je met alles betalen

Garantie

Panne?

Herstelling in eigen huis

Over Ons

Welkom bij Garage Peter, uw betrouwbare partner voor de aankoop en het onderhoud van uw auto! Vergeet de geruchten; Peter is hier en opent zijn deuren breder dan ooit tevoren. Voorheen gekend als het Dacia Center Bredene, en nu hebben wij ons vleugels uitgeslagen en richten ons nu niet alleen op de verkoop van tweedehandswagens, maar verzorgen we nog altijd met trots het onderhoud van alle Dacia en Renault modellen. En goed nieuws: wij verwelkomen nu alle merken in onze werkplaats voor onderhoud.

Bij Garage Peter, centraal gelegen in Bredene, draait alles om persoonlijke service. Onze showroom straalt gezelligheid uit, waar u hartelijk wordt ontvangen door Peter Boucquez zelf. Met zijn deskundige kennis en toegewijde hulp vindt u de tweedehandswagen die perfect bij u past. Peter is uw adviseur, klaar om een op maat gemaakte, vrijblijvende offerte te maken en u te begeleiden bij de overname van uw huidige wagen.

Uw comfort is onze prioriteit. Daarom zorgt Peter persoonlijk voor een soepele bedrijfsvoering van de garage, waarbij elk detail wordt gecontroleerd om uw ervaring zorgeloos te maken. Elke tweedehandswagen wordt uitvoerig geïnspecteerd en komt met een Carpass, terwijl wij alle mechanische en carrosserie reparaties met de grootste zorg uitvoeren.

Laat u niet misleiden door geruchten en kom bij ons langs. Ontdek de kwaliteit en diversiteit van ons wagenpark. Peter en zijn deskundige team staan klaar om u met open armen te ontvangen en u te ondersteunen bij het vinden van uw ideale auto. Garage Peter, waar traditie en vernieuwing samenkomen.

U verkoopt uw auto?

Je kuist de wagen buiten en binnen

Hoe mooier hoe meer uw wagen waard is

1
We kijken de wagen na

Wij weten waar de pijnpunten van de meeste wagens zitten

2
Wij geven een correcte prijs

Na het controleren van de wagen en de papieren

3
Uitbetaling

Wij betalen ofwel cash voor uw wagen of storting op uw rekening

4

Verkoop van tweedehandswagens , Reparaties alle merken

Heb je vragen? Contacteer ons

Testimonials

Service

Hieronder kan je zien wat wij allemaal te bieden hebben aan onze klanten, klik op de knop hieronder om al onze services te zien.

Services

Bent u op zoek naar een professionele omgeving waar u als klant 100% centraal staat? Dan bent u bij Garage Peter in Bredene aan het juiste adres! Wij doen er alles aan om onze klanten op de best mogelijke manier te bedienen en streven daarbij naar een 100% klanttevredenheid.

Ons team staat altijd klaar om u te helpen en u te voorzien van deskundig advies. Bij het Garage Peter kunt u terecht voor alles wat met uw wagen te maken heeft, van onderhoud en reparaties tot de aanschaf van een nieuwe tweedehands auto.

Wij begrijpen hoe belangrijk het is om het vertrouwen van onze klanten te verdienen en daarom zetten we ons in om altijd correct en met de grootste professionaliteit te handelen. Bij Garage Peter in Bredene kunt u erop vertrouwen dat u in goede handen bent en dat wij er alles aan zullen doen om aan uw wensen te voldoen.

Kleine werken

Nieuw Keuring van uw wagen
Onderhoud

Eigen hersteldienst

Banden Superprijzen

Eigen hersteldienst

Remmen

Eigen hersteldienst

Schoonmaak

Waxen

Speciale wax

Nieuw Diepgaande reininging

Speciale machine

Nieuw Nanotechnologie Op aanvraag

Diepe wax

Wij Beloven

Team Garage Peter Bredene

Wij houden onze belofte en houden ons ook aan de gemaakte offerte. Geen discussies achteraf

Onze Partners